Producten

Simpele en stabiele energielevering, voor iedereen.

Wij selecteren alleen batterijsystemen van de hoogste kwaliteit en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en veiligheid. We werken samen met sterke en betrouwbare merken met een bewezen staat van dienst. 

Wij zijn voor FENECON de exclusieve dealer in de Benelux. Dit Duitse bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring met energieopslag en heeft een uitgebreid productaanbod vanaf 10kW tot MW-schaal systemen. De batterijsystemen van FENECON zijn compleet geïntegreerde installaties, die modulair uit te breiden zijn in vermogen en capaciteit. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij de samenstelling van de systemen en optioneel kan er gebruik gemaakt worden van gerecyclede EV-batterijen.

Elk systeem bevat een slim energiemanagementsysteem (EMS) die in open source is gebouwd. Het EMS wordt bij FENECON beschouwd als het brein van het batterijsysteem. Het zorgt ervoor dat er energiestromen slim kunnen worden geschakeld en dat het opslagsysteem kan koppelen met externe diensten zoals een warmtepomp, zonnepanelen, laadpalen of de energiemarkt.

Producten

FENECON ontwikkelt batterijoplossingen waar in elk systeem standaard een EMS geïntegreerd is, genaamd FEMS. Door de standaard inbegrepen monitoringtool kan er altijd in realtime inzicht worden gekregen in de prestaties van het opslagsysteem. Het EMS wordt bij FENECON beschouwd als het brein van het energieopslagsysteem. Het zorgt ervoor dat er energiestromen slim kunnen worden geschakeld en dat het opslagsysteem kan koppelen met externe diensten zoals een warmtepomp, zonnepanelen, laadpalen of de energiemarkt.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn over energieopslag en de geavanceerde systemen die we leveren. Wij hebben de meest gestelde vragen met antwoorden voor u op een rij gezet.

Heeft u al een concreet project? Wij denken graag mee over uw case.

Neemt u gerust contact op
via info@bennex.eu
of +31 (0) 85 051 9321