Oplossingen

Prestatiegericht

Uw energiesysteem moet optimale prestaties kunnen leveren. De batterijoplossingen van Bennex kunnen een ontlaatstroom leveren van 1C en zijn daarmee bij uitstek geschikt voor de agrarische markt en andere professionele toepassingen.

Breed portfolio

Onze kracht ligt in ons brede en innovatieve portfolio van duurzame energieopslagsystemen voor de hoogste bedrijfszekerheid en efficiency:

  • Oplossingen van 10 kWh tot 10 MWh
  • Laag- en hoog-voltagesystemen 
  • Netgekoppelde en off-grid (netonafhankelijke) applicaties.
  • Geschikt voor systemin op wind- en zonne-energie 
  • Koppeling mogelijk met WKK oplossingen en EV applicaties

Geïntegreerd of los

Kleinere systemen kunnen we vaak in een bestaande installatie integreren. Voor grotere systemen kan het handig zijn deze apart in een energiecontainer te plaatsen. Zo kunnen we de installatie op locatie sneller en efficiënter uitvoeren.

Onze werkwijze

1. Professioneel advies

Samen bepalen we welk systeem optimaal bij uw energiebehoefte past, met de hoogste bedrijfszekerheid en efficiency. Bij de oplossingen is er keuze in zowel laag als hoog voltage systemen en zowel voor netgekoppelde en off-grid (netonafhankelijke) applicaties. De systemen kunnen worden gebruikt in combinatie met zowel zon als wind en gekoppeld worden met WKK oplossingen en EV applicaties.

 

2. Installatie door gecertificeerde installateurs

Voor het installeren van onze producten werken we samen met betrouwbare installatiepartners door het gehele land. Gespecialiseerde installateurs worden door ons getraind en gecertificeerd.

Tijdens de installatie van onze producten blijven wij in nauw contact met onze partners zodat u als klant hier geen omkijken naar heeft.  


3. Monitoring en onderhoud

Al onze producten zijn uitgerust met een energie management systeem (EMS) zodat het gebruik te allen tijden zorgvuldig gemonitord kan worden.

Onze installatiepartners verzorgen het periodiek onderhoud van de opslagsystemen waardoor u verzekerd bent van een optimale levensduur en vlekkeloze operatie. 

 

Wij denken graag mee over uw case.

Neemt u gerust contact op via info@bennex.eu of +31 (0) 85 051 9321